Често задавани въпроси

Какъв е срокът на доставка?

Всички направен поръчки се доставят от външна/ независима от нас куриерска фирма. Доставката се осъществява чрез куриер в срок от 20 до 30 дни, от датата на поръчка, освен за продуктите в наличност, при които доставка се осъществява от 24 до 48 часа.  Доставките се изпълняват само в работни дни. Всички поръчки направени в почивни и официални почивни дни, се обработват и изпращат в първия възможен работен ден.

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката е фиксирана за цялата страна – 5 лева. Цената на доставката е различна от тази, само в случаите, когато получателят пожелае доставката да се осъществи с куриерска фирма по негов избор или направената поръчка е с тегло над 5 кг.

Предлагате ли доставка с фиксиран час?

Доставка с фиксиран часови интервал се предлага с допълнителна надбавка от 2,50 лв върху общата цена за доставка (общо 7.50 лв)

Възможно ли е получаване от офиса на онлайн магазина?

Това е възможно и не се таксува. Адресът на нашия магазин е София, ул. Янко Софийски Войвода 6 КАРТА

Как да платя?

Предлагаме 4 метода на плащане: банков превод, наложен платеж – директно при получаване, pay pal, кредитна/дебитна карта

Мога ли да върна или заменя закупена стока?

Наясно сме, че понякога продуктите, които ви продаваме имат фабрични дефекти, не отговарят напълно на описанието им поместено в сайта. Съществува и вероятността, когато облечете някоя дреха, закупена от нас, вие да не се харесате. Същото е валидно и за всички други продукти.
Когато желаете да върнете закупен от сайта продукт, моля имайте предвид следното:
Възстановяваме суми по върнати поръчки само по банков път.
За тази цел вие трябва да ни изпратите IBAN (банкова сметка), по който да се възстанови сумата от поръчка.
Суми по върнати поръчки се възстановяват в срок от 10 работни дни, само срещу върнат продукт, чиято цялост и приличен търговски вид не е нарушен, както и връщане на придружаващите го платежни документи. Възстановяват се суми по поръчки върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи платежни документи.
Възстановява се само стойността на дрехите, без разходите по доставка, в двете посоки, с изключение на случаите, когато дрехите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие със снимките на дрехата, показани в сайта.

Не се приемат за подмяна и връщане следните продукти: долно дамско, детско и мъжко бельо - бикини, слипове, боксерки.

Каква е процедурата по връщане на поръчка?

В опаковката, на получената поръчка, ще откриете Формуляр за връщане и замяна, който трябва да попълните, по начина който е указан в него. Изпратете ни пратката по куриер или поща. След получаването и прегледа й, ще ви възстановим сумата в посочения по-горе срок или ще ви върнем продукт, с който искате да замените върнатия.
Пратки за наша сметка приемаме само с куриерски фирми: Рапидо
(национален телефон за поръчка 0 700 1 6006)

Как да поръчам?

Поръчка можете да направите директно през сайта, за тази цел трябва да сте регистриран потребител, но можете да поръчате и без регистрация; по телефона, както и през онлайн чат на сайта. За ваше удобство и сигурност, препоръчваме поръчки през системата на сайта.

Как да се ориентирам в размерите и кой е моят размер?

Прегледайте таблицата с размери, както и пълното описание на продукта. Когато той не е наличен в стандартен размер, неговите мерки са подробно описани. Описани са в детайли и точните мерки към специфичен размер на всеки продукт.

 

Как да се възползвам от промоционалните предложения?

В случай, че разполагате с промо код за отстъпка, трябва да го въведете в полето ПРОМО КОД, веднага след като добавите продукти във вашата кошница и влезете в нея, за да започнете да попълвате данни за доставка, плащане и контактна информация. Сайтът автоматично ще начисли отстъпката към сумата на вашата поръчка. 

Можете да се възползвате от нашите промоционални предложения в категория РАЗПРОДАЖБА, като пазарувайки от там нямате право да ползвате допълнителни отстъпки, тъй като моделите предлагани в тази категория вече са преоценени.

При всяка поръчка можете да ползвате само един вид намаление. Не е възможно едновременно да закупите намалени продукти и да приложите ПРОМО КОД.

 

Колко често зареждате изчерпани модели?

Всички изчерпани модели се презареждат в рамките на 1 месец, само ако са налични при производителя. В случай, че няма да бъдат произведени отново, те ще бъдат отстранени от нашия каталог.

Как да се свържа с вас?

Можете да се свържете с наш консултант, всеки работен ден между 9 и 17 часа, по телефон, имейл, чат.

С коя куриерска фирма работите?

В сайта никъде не е споменато с коя куриерска фирма доставяме поръчките. Правим всичко възможно да осигурим възможно най-бърза доставка за всички населени места, поради тази причина за различните части на страната използваме различни куриерски услуги.
Изпълняваме поръчки и с куриерска фирма по ваше желание, в тези случаи не важат посочените в сайта цени за доставка (прилага се ценова листа на избраната от вас фирма)

Мога ли да ви посетя на място, за да разгледам и пробвам вашите продукти

Да, можете. Адресът на нашия Магазин е София, ул. Янко Софийски Войвода 6 КАРТА

Предлагате ли преглед и тест при получаване?

Куриерските фирми, с които работим не предлагат опцията преглед и тест при получаване. Куриерът, който доставя вашата пратка не може да ви изчака да я пробвате и да я върнете към нас по него, в случай че не се харесате или не сте поръчали коректният размер. Предлагаме ви 14 дни, в които вие можете спокойно да прецените дали поръчаните продукти се вписват във вашите очаквания. В случай, че не се харесвате или продуктите не отговарят на вашите мерки, можете да върнете поръчката за подмяна или възстановяване на платената сума.

Имайте предвид, че когато връщате продукти, разходите по доставка в двете посоки, остават за ваша сметка, освен в случаите, когато има установени липси или фабрични дефекти. 

Ние внимателно оглеждаме всеки продукт, преди той да бъде изпратен към вас, за да избегнем доставка на артикули с производствени повреди.